Σπιτι Με Το Mega / Cmbidqugf Avvm / Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Σπιτι Με Το Mega / Cmbidqugf Avvm / Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.. Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : «απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας!

Όλο αυτό ειδυλλιακό τοπίο ανεβάζει πολύ την διάθεση και με αυτά λόγια ξεκίνησε αυτή η ιδιαίτερη καλοκαιρινή γιορτή η δέσποινα βανδή στην οποία κάλεσε τον κόσμο με το «έλα». Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινητικές ερμηνείες παρουσιάστηκε στο σπίτι με το mega, αφιερωμένη στον μάνο ξυδούς. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Sarwse Se Thle8eash To Spiti Me To Mega Me Ton Giwrgo Mazwnakh Thleorash News 24 7
Sarwse Se Thle8eash To Spiti Me To Mega Me Ton Giwrgo Mazwnakh Thleorash News 24 7 from www.news247.gr
Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Η βραδιά που παρουσίασε στο «σπίτι με το mega» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). Μοναδικοί προσκεκλημένοι σπίτι με το mega : Αυλαία θα ρίξει αυτό το σάββατο (5/6) το «σπίτι με το mega» και η τελευταία εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού. Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους.

H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινητικές ερμηνείες παρουσιάστηκε στο σπίτι με το mega, αφιερωμένη στον μάνο ξυδούς. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό. «απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του mega. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… τι έμενε; Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έκανε μία μουσική αναδρομή. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 10 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της ελλάδας, τη. Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «σπίτι με το mega» με τη δέσποινα βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού. Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας! Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους.

Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

O Ploytarxos Anoi3e To Spiti Me To Mega Kai Ta Sxolia Sto Twitter Htan Api8ana Queen Gr
O Ploytarxos Anoi3e To Spiti Me To Mega Kai Ta Sxolia Sto Twitter Htan Api8ana Queen Gr from queen.bbend.net
Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης. Με εντυπωσιακή είσοδο του toni ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Σταμάτης κραουνάκης «σπίτι με το mega». Οι πρώην εργαζόμενοι του mega ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 νοεμβρίου. Ποιους θα ακούσουμε σήμερα σάββατο βράδυ. Το σπίτι με το mega, απόψε, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Η ελεωνόρα ζουγανέλη είπε στους φίλους της «έλα» και αυτοί δεν μας απογοητεύσαν. Έτσι, το «σπιτι με το mega», ολοκληρώνει για την φετινή σεζόν το πρόγραμμα του. Χριστούγεννα με τη νατάσα στο mega | ρεβεγιόν χριστουγέννων 2020. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). Πλέον, το νέο «μεγάλο κανάλι» ξεκινάει με προίκα το όνομα και το πρόγραμμα του mega. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη. Με εντυπωσιακή είσοδο του toni ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά. Αφιέρωμα στον μάνο ξυδούς, τον «πρίγκιπα της δυτικής όχθης». Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας!

«σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας καλεί σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία, στη λίμνη της βουλιαγμένης. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στις μουσικές εκπομπές για ανεπανάληπτες. Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή.

Spiti Me To Mega To Trihmero 3ekina Me Ton Pano Kiamo Kai Kalesmenoys Ekplh3h Gossip Tv Gr
Spiti Me To Mega To Trihmero 3ekina Me Ton Pano Kiamo Kai Kalesmenoys Ekplh3h Gossip Tv Gr from gos.bbend.net
Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Η αστυνομική σειρά του mega σιωπηλός δρόμος απέκτησε το δικό της φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας στο instagram. Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο «σπιτι με το mega» το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00. Το σπίτι με το mega, απόψε, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Το σάββατο 6 μαρτίου το σπίτι με το mega υποδέχτηκε τον βασίλη καρρά και τον νίκο μακρόπουλο.

Η μουσική εκπομπή που θα δώσει ρυθμό στα σάββατα σας!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια μοναδική ο γιάννης πλούταρχος δεν μας κράτησε παρέα μόνο μία βραδιά στο mega, αφού η εκπομπή σπίτι με το mega με τον αγαπημένη τραγουδιστή έχει γίνει. Απολαύστε απόσπασμα με την ελένη βιτάλη (βίντεο). Χριστούγεννα με τη νατάσα στο mega | ρεβεγιόν χριστουγέννων 2020. Απόψε, σάββατο 5 ιουνίου, στις 21:00, το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… τι έμενε; Μένουμε σπίτι και βάζουμε στην «παρέα» μας τον γιώργο μαζωνάκη! H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της παρασκευής επιστρέφει και υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στις μουσικές εκπομπές για ανεπανάληπτες. «σπίτι με το mega» και με τους βασίλη καρρά και νίκο μακρόπουλο. Την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η δέσποινα βανδή το βράδυ του σαββάτου 5 ιουνίου, μέσα από την τελευταία εκπομπή «σπίτι με το mega». Μία ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό καθώς το «σπίτι με το mega» υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια ελένη βιτάλη. Η δέσποινα βανδή, μία από τις πιο φημισμένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας δίνει ένα όμορφο τέλος για το «σπιτι με το mega» και έτσι προμυνύεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama